vardagstankar

image165 "There's no pain in heaven!"
Med huvudet i himlen och fötterna på jorden.
Du vet allt Gud.
Tack för Din kärlek!

Jag älskar Dig
mycket mer än
livet och allt vad
det har att erbjuda
Du är min Far
och jag är Din
älskade dotter
Tack för att Du
tar hand om mig
på bästa sätt.
/ natalie

thoughts!


jag är fylld av Guds härlighet!


image164

shabach!

image162

Shabach!
Hallelujah!
Barak!
Praise the Lord!

Yadah - extend your hands! Towdah - lift up your hands. Taqua means to - clap your hands! Tehilah - it means to sing! Halaal - to celebrate! Kara means to - dance!
Clap your hands stamp your feet our God has triumphed gloriously! We have got the Victory we'll shout our praise for all to see!
SHABACH!

To dance before our living GOD is what I want to do for the rest of my life!
/ NATALIE




it's hard to describe..

något jag inte kan beskriva
image161

thoughts!

image160 trött på det här.
Gud
vet!

"Du omsluter mig på alla sidor och Du håller mig i Din hand.."

thoughts!

"Gud, min Frälsare, jag kan inte med ord uttrycka hur mycket jag älskar Dig och hur mycket jag behöver Dig. Det var bara det jag ville säga.."
/ din dotter, Natalie

image159

20/1-08

image158

I Ditt  ansiktes ljus..

19 januari 2008

19 januari 2008

Längtan, min längtan är innerlig
Jag vet vart jag vill komma, hur långt jag vill nå
Jag vet var jag hör hemma, vem som är jag
Så jag känner mig inte hemma,
men jag är påväg
Allt runt omkring, får mig att längta ännu mer
För det är något helt annat, som svart & vitt
Jag vet, och Gud vet min längtan & kärlek
Gud vet när tiden är inne

Min längtan, det finns inte ord..
/ natalie




image157



söndagstankar!

image153

13 januari 2008, söndag!

Mötet idag var riktigt bra, med Mikael Alfvén. Ja, verkligen bra! Har vart en lugn helg, dock inte så rolig. Hah! Men men, man kan inte alltid ha roligt. Bara nästan!
Åh, det är fortfarande helt fantastiskt att jag & Cornelia ska till Indien, förstår ni?
Förlåt att jag tjatar om det, men ibland måste jag. Och ibland väldigt ofta..

Det är så skönt att bara kunna lämna över allt till Jesus. YOU ARE THE LIGHT OF MY DAY AND THE GUIDE OF MY WAY!
Solen sken för första gången på väldigt lång tid, fantastiskt!!

Så, nu får ni ha en underbar kväll och en välsignad vecka!
/ natalie

lördagstankar!

image152

12 januari 2008, lördag!

Jag läste precis Cornelias blogg, (http://nelllie.blogg.se). Den senaste tiden så har Gud öppnat mina ögon på samma sätt som Han har gjort med henne, det är ganska häftigt, eftersom vi åker tillsammans till Indien snart.

"Nu kommer det år av nöd, nådetiden är över.."
sa en pastor vid nyår. Jag kan verkligen känna det. För jag blir så ledsen av den här världen, den kommer ju aldrig att bli som Gud verkligen tänkte från början. Men i himlen kommer allting ära och upphöja Honom, så som det var tänkt från början. Och det som jag kan göra nu är att visa den här världen vem Jesus verkligen är så att dom också får uppleva Hans kärlek och härlighet och leva med Honom i evigheten lång. Åh, jag blir verkligen ledsen när jag ser allt..
Men åh, det finns förlåtelse hos Jesus, och.. åh. Ni förstår inte..Varför ? Jag vill bara berätta för er och visa er hur mycket Jesus älskar er, hur mycket Han förlåter er. Han står där, hela tiden, med öppna armar och ber DIG att komma, men varför vänder Du ryggen?
Jesus älskar Dig!

/ natalie



onsdagstankar

image151 9 januari 2008, onsdag!

"Gud, Du vet varje tanke och längtan. Du ser till mitt hjärta, Du ser mina drömmar! Och Du vet när jag inte orkar mer, när hoppet sviker mig, Du finns alltid där för mig. Du lyfter mig upp när jag inte orkar mer, och när jag inte klarar de sista stegen, så tar Du dom åt mig, och jag får bara vila i Dig.
Gör mitt liv till en färgglad sång som jag får dansa till. Du är världens enda hopp! Och det enda jag kan göra nu, är att lita på Dig, Far.."



tisdagstankar,

image149  8 januari 2008, tisdag!

I will dance like David danced!

Min röst och min kropp ärar Ditt namn, i all evighet. Jag sjunger & dansar inför Dig, min Gud..

Du gör mitt liv till något mycket mer än bara en vardag, Du sätter färg på mitt liv. Tack, utan Dig är jag svartvit och tråkig. :)

skratta & var glad!
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

/ natalie



lördagstankar!

image147 5 JANUARi 2008, lördag!

today:

Jag vaknade ungefär vid 11:00 av alla barn. Så det var lika bra att (ligga kvar en stund) gå upp direkt eftersom jag skulle in till stan till 13:00 och träffa Stina.
Så vi åkte väl 12:20 och var i stan vid halv, så jag och syster gick ute i kylan och in i lite affärer och fint. yes!

sedan när jag och Jenni var inne på Åhléns så stod plötsligt Stina där, vi skulle egentligen träffas på McDonalds en kvart senare eller så. Så jag lämnade syster och Stina & jag begav oss till Vasas Påtår och fikade. Där har jag ju aldrig vart tidigare eller så, absolut inte. Jag har väl vart där 3-4 gånger nu på lovet bara. hah!
Men det var mycket trevligt med Stina där. Jag tog det vanliga, kokoskladd & te, mammas mirakel. Orkar inte stå och välja. Stina åt taco-paj. (:

Iaf. Jag kom hem för ett kort tag sen och nu sitter jag och väntar på Judith som ska komma. Och får mail från Voolife.com som jag inte orkar öppna, för jag vet inte ens vad det är för skit.

Nej, nu ska jag städa undan lite in my room för Judd.

Ha en great helg då!
/ natlie.
för övrigt så är det hemskt kallt ute.

fredagstankar, 2008!

image146 4 JANUARi 2008, fredag!

Åh, den Gudomlige är så bra. en bok. verkligen! läs den människor!

Kl. 13:00 var jag på vårdcentralen idag, kändes som att jag vart där ett antal gånger innan. Skulle kolla mina leder. Jaha, det gick ju bra, inga resultat. På ett sätt är ju det skönt, så man vet att det inte är något allvarligt i alla fall, men jag vill ändå veta vad det är, har så ont nu. Men Jesus är min läkare, det vet jag! Vad det än är så kommer det att bli bra, det vet jag ju.

Jesu kärlek är så mäktig. Förstår ni? I Jesus finns bara godhet, så ta bort varenda liten tanke om att Han skulle vara dömande, oförlåtande eller något i den stilen. Han älskar Dig och vill vara Din, oavsett vem Du är, vad Du har gjort eller vad Du vart med om. Det är sanningen! Låt Jesus rena Dig och befria Ditt liv, det är vad Han verkligen vill.

/
ηαταιîζ βεηςτssοη



thoughts!

image140  just some thoughts..
var ute och gick i snön förrut. det är verkligen mysigt med snö, eller hur? det är vitt, mjukt & vackert. och sådant gillar vi, eller hur? såklart! och nu vet jag inte vad jag ska skriva så jag är tyvärr att avsluta detta lilla lilla lilla meningslösa inlägg.


torsdagstankar!08

image139

3 JANUARi 2008, torsdag!

Redan torsdag igen, ojojoj, här går tiden fort! Vilken tur !
Vaknade nästan vid 12:00 idag, tog 78724 år för mig att somna, så jag är rätt gammal nu. Ett mirakel att jag lever också. Nejdå, men det tog lång tid i alla fall.
Jag köpte ett nytt block igår, ett sådant som jag har kanske 5 st. av redan. Och jag har redan skrivit kanske 14 sidor, hah, sånn är jag!

Åh, ni förstår inte min glädje jag hade igår innan jag somnade. Ni fattar bara inte, åååh. Jag älskar glädje! :))) Hallelujah! Nu ska jag snart gå ut och gå lite.. Önsk mig lyck till. ciao!

/ ηαταιîζ βεηςτssοη


happy thoughts!

image138

THOUGHTS TODAY!

I'm just happy happy happy, cause my God is so great! And He is life, so life is great too!

Jag fick brev från mitt kära fadderbarn, Sathiya, idag. Hon hade skrivit på indiska, så jag: Hey, hur skall jag förstå? Men dom hade översatt till engelska, så jag: halleluja.
Hon är verkligen vacker! Hon berättade om sig själv, t.ex. att hon är bra på att sjunga & dansa! ME LIKE!
Och sen skrev hon att hon skulle bli jätte glad om jag kom och hälsade på henne i Indien. Men det är bara det  att jag inte ska till samma stad som hon bor i. Delhi ligger rätt långt ifrån Kumbakonam. Men jag ska be Gud om att få träffa henne en dag i livet, amen !

PRiSA JESUS!

/ Natalie




2008!

image137    2 JANUARi 2008, onsdag!

Vaknade typ 09:35, satte på mobilen och fick ett sms från cornelia. Hon skulle egentligen komma till mig idag men blev jätte sjukt inatt, stackars!! :/ Så jag bad för henne, sen somnade jag om och vaknade typ 11:00 och tvingade mig själv att gå upp :)

Förstår ni min lycka varje kväll jag går och lägger mig? Nästan hela 2007 har jag "skrattat" mig till sömns, i alla fall inombords. och varför? jo, för att Gud gör så mycket i mitt liv och jag älskar Honom!

Och så tänker ju jag så väldans mycket hela tiden, så jag "kommer på" massa hela tiden och blir glad. Fast grejen är den att det är inte jag som kommer på allt det där, Gud visar "bara" för mig vem Han verkligen är. Jag är så tacksam!

Hade vart mycket trevligt att va med cornelia idag, och prata ut lite om Indien. 8 veckor! Men usch, stackars att hon ska vara sjuk, sjukdom är inte från Gud! Men hon kommer att bli frisk, I KNOW!

Alltså Indien,
ser ni inte vad Gud har gjort för mig? Alltså, det är inte bara själva resan som är det hela stora. Utan hela resan dit (till resan), 2007, att Gud verkligen såg oss och vår längtan, och bara gav oss allt. Han gav oss inte bara en dröm att sträva efter, Han gav oss en dröm och en fortsättning på det. Tack älskade Gud!

/ natlie!

2008!

image136 hey hey, igen..
åh vad skönt med ett nytt år. och det känns så väldans fantastiskt att jag & cornelia ska till indien i år! måste träffa henne mycket nu innan skolan så att jag kan få ut my thoughts and feelings, bara hon förstår sånt på djupet. haha!

YES, nästa vecka - skola igen! vad säger man om det då, det blir trevligt att träff all vänn. och corn och jag komm ha kul. all andr med. men ni förs.

nationella proven börjar ju alldeles snart med, yes yes. det kommer gå bra, för det vet jag. fast jag vet inte om jag kommer att kunna koncentrera mig så väldigt mycket för HAHA, ååh. indien.
och på tal om indien så måste jag köpa ett nytt anteckningsblock, igen. ojojoj! men allvarligt, hur ska jag annars veta mina känslor till det typ om 1 år? okey natalie, du är såååååååååååååååååå.. jag vet.

men aaaaaaja,, ha en mysig kväll i din närhet eller nått.

ey / natalie



2008!

 image135 1 JANUARi 2008, tisdag!
Vaknade väl vid 11:26 typ, Michan hade vart vaken en halvtimma typ, jag var svintrött! Nu snöar det igen för alla som vill veta..

Gårdagen var lugn & sansad, nemen, trevlig!
Vi kollade på Happy Feet, sjöng lite lovsång, läste bibeln, pratade, sprang ute i snön och sköt otroligt vackra raketer. (hoooooooooooooost)

Helt sjukt att det redan är 2008, det var ju nyss 2007, ja, igår. : )
Och i år ska jag och Cornelia till Indien, det är svårt för dig att fatta va? Ja, amen ! : )

Michan och jag satt och kollade på Ulf Ekmans predikan från Uppsala igår, mycket bra.
Detta året kommer bli grymt !
TRO MIG!

/ natlie. :)


RSS 2.0