tell me why:'/

image78 In my dream children sing a song of love for every boy and girl
The sky is blue and fields are green and laughter is the language of the world
Then I wake and all I see is a world full of people in need

Tell me why does it have to be like this?
Tell me why is there something I have missed?
Tell me why cos I don't understand.
When so many need somebody we don't give a helping hand.
Tell me why?

Everyday I ask myself what will I have to do to be a man?
Do I have to stand and fight to prove to everybody who I am?
Is that what my life is for to waste in a world full of war?

/ natalie

lll.











image77

I'LL TRUST IN YOU LORD <3

aaa.




image76


 
13 veckor kvar, <3


ttt.

image74 BLACK GOSPEL <3
Kungsgymnasiet först idag, efter att ha sovit sovmorgon. Sedan lunch hos moster Helena. Hem, in till Frälsningsarmén och sjunga med kören . Älskar älskar älskar kören. -Y- Och Kungsgymnasiet verkar GREAT :)))))))
Så det blir bra att börja där nästa år. YEY!

Borde inte vara uppe så länge ikväll, sjunger med kören imorn igen. Och nu går jag ner till famlijen och umgås lite. :) TREVLIGT! -y-

/ nnn.

människans behov av Gud.

image72 "Bevisa att Gud finns.."

I Bibeln står det att Gud skapade jorden, havet, himlarna människan och allt i detta, och Han såg att allt var gott.

Att allt var gott - Gud skapade allt till att vara gott, enligt Hans vilja. Han skapade allt i kärlek, glädje, harmoni och allt som har med godhet att göra. Hans vilja var att människorna skulle älska varandra och leva i kärlek, god gemenskap,glädje och i välsignelse.  Han vill att de ska låta Honom leda dem genom livet, för att Han vet alltid vad som är bäst för varje person, Han känner var och en på djupet. Detta vill Han, för att Han älskar människan. Och för att Han älskar människan så vill Han ge henne en fri vilja att välja vilken väg de ska gå, Guds väg, eller sin egen väg. Gud vill inte styra människan som en robot. Han skulle kunna göra oss till sina slavar om Han ville, men Han älskar oss så mycket så Han ger oss en egen, fri vilja.

När människan väljer att gå sin egen väg, tror att hon klarar sig själv, utan någon som leder henne, så blir hon stolt.
Stoltheten leder till egoism, och egoism leder till orättvisa. Orättvisa kan leda till svält, fattigdom, sjukdom och död.
Därför är världen ond. Inte på grund av Gud, för att "Han inte gör något", utan på grund av människan som försöker sköta Guds uppgift: Att uppfylla våra liv med evig lycka.
Förstå att Gud är större än oss. Han känner oss bättre än vad vi känner oss själva, Han vet, Han har gjort allt. Därför vet Han vad vi behöver, vad vi längtar efter och vad som ger oss evig lycka. Och allt detta vill Han GE oss!

GUD skapade oss för att Han ville ha en familj, Han är vår fader. En god fader vill alltid sina barn deras bästa, och Han älskar dom mer än något annat. Han vill ge dem allt dom behöver och allt dom önskar sig, om Han vet att det är bra för dom. HAN ÄLSKAR DOM. Barnen behöver inte göra annat än att TA EMOT kärleken & gåvorna av sin far. Men vill de inte ta emot det, vill de gå sin egen väg, så kommer inte fadern tvinga dom ta emot allt det HAN vill ge dom, för att Han är så oändligt god.

Förstå
att människan klarar sig inte utan Gud. Eftersom det är tänkt, planerat och skapat för att Gud ska försörja oss, Gud ska leda oss, ja, Gud ska forma våra liv. För att Han känner oss mer än vi själva, för att Han har skapat oss, Han vet hur Han gör våra liv ofattbart underbart. Ja, Gud är så stor och har så stora planer för oss att vi aldrig kommer förstå det så länge vi lever på jorden. HAN ÄR GOD, världen är ond.

Skulle kunna skriva 300 sidor till, men jag gör det en annan dag :)))
/ Natalie!






aaa.

image70HEY!
wao! fredag idag, det betyder att det är dagen efter torsdag och det betyder att det var sista skoldagen den här veckan och det betyder att det är helg och det betyder att jag ska på ungdomscafé i kyrkan ikväll och det betyder att jag ska på kungsgymnasiets öppet hus imorgon och det betyder att vi sjunger med kören på lördag & söndag och det betyder att det snart är måndag igen och det betyder att det snart bara är 13, detta heliga tal, veckor kvar till cornelia & jag åker till Indien, tyst!
vi talade om Indien idag. alltså, förstå lilla du att för ett år sen var jag & cornelia i början av våran desperation av Indien. helt totalt wooaaaah! men nu, hey indien, vi kommer om typ 13 veckor. YO! det gillar jag, men det är BARA för att GUD ÄR SÅ GOD & för att vi älskar och TROR på Honom. Gissa om det är bra eller ! ? frågetecken gånger sju..
det var en TYST gympa lektion idag för övrigt.
men i alla fall.
vill, woooaaah.. tyst! bara hey! men liksom, Indien, GUD, barn, dans, sång, hjälpa människor, be för sjuka, åååh. sluta sluta sluta.. men NATALiE, det KOMMER , hey!!!:)))))))
Och vem vill följa med, frågeteckenfrågetecken.
alltså, yey. jag ska gå och äta morötter nu. ska bara lyssna på CHiLD med SHAWN MCDONALD först för den låten är så BRAAA. - y -

MEN HA DE HEY!
/ NNN.AAA.TTT.AAA.LLL.iii.EEE.
YO! TACK.


nnn.

image69

JAG ÄR LITE TRÖTT PÅ detta gråa, trista, stela, blöta, sorgsna sverige. vill till en plats med lite färg, glädje, liv, skratt, dans, sång, kärlek o.s.v. Men Indien, snart lilla lilla lilla stora du!
fortfarande 13,5 vecka kvar, men YES!
Nejmen gissa om man tröttnar på detta. Fast mitt rum är ju lite sådär så osvenskt det kan bli ärligt talat.

Så mitt rum i mitt hjärta, <3 Det finns alltid rum för mitt rum i mitt hjärtas rum. Tyst!

Vet ni? Jag ska klara skolan den här terminen. YES, tro det eller ej. Men det ska jag. Vare sig du vill eller inte.

Men ha en fet dag / nnnn.

TYST!

Fast just nu så kom jag på att denna bloggsidan är mycket bättre, för den är mycket snyggare. Fast det är klart, lite mer färg & omvälxling på tillvaron hade ju inte vart fel. Det var en bra skoldag idag, fast jag var så väldigt trött, sov inge vidare bra inatt. uscha ! Men det finns förlåtelse för det också.. : ))) Okey, idag måste jag bara plugga biologi, det är inte mit favoritämne om man säger så va. Och spanska, svåra ämne. : //// 

Men men..
Allt kommer bli bra som mich's & min nyårsfest hemma hos mej . bra. med nergrävd studsmatta och sprängda kycklingar från willys.. : )

nanananananananananana, I need You..

MEN HA DET FETT,
/ YO!

image68

bra!

image67 Om ni undrar så är jag väldigt trött, vill bara sova nu. Men nejjj, jag har läxxxor. Orkar inte. TACK! :)))

Endast 4 veckor kvar i skolan nu, till jullovet. OH vad jag LÄNGTAR. te&snöbollar. MEN vad den här terminen har sprungit, den måste vara helt slut, det är i alla fall jag. Eller ganska så. Så, vad har jag GJORT den här terminen, jorå, både det ena och det andra må jag säga. Är så glad att ingenting är som förra hösten. SÅ glad om man säger så.

Från det ena till det andra,
egentligen så behöver jag gå till skolsyster imorn för att kolla min smärta eller så. Men jag vill inte missa någonting imorn, för jag älskar onsdagar. Och vet ni vad jag kom på nu medans jag skrev? Nej, men.. Att det är ju EPA imorn, och då kan jag få lite hjälp med biologin, (tro mig, det behövs) och så kan jag jobba med matten hemma sen. Men vad SMART jag är då. Vet, det är en gåva eller så..
Men nu så behöver jag bara ta det lugnt, för det har jag verkligen inte gjort idag. Jo, det har jag, hela tiden. För jag har frid . OOPS, jag GLÖMDE att jag har fysik också tills på fredag, TYST, men jag kan det faktiskt RÄTT bra. och räcker inte det? Nejjjjj, jag vill ha bra betyg på det. tack! men spanskan då.. boken, glosorna o.s.v.? Men det fixar sig. JAHA!! Så bra! :)) Det gillar jag!
Men vet ni, ? jag har skaffat en till blogg.. hah. skratta åt mig själv alltså. för er som är intresserade så tror jag att det är http://nathalyah.blogspot.com, men jag vet inte. chansa lilla du!

nu ska jag sluta babbla som en kossa utan ben. (vilken SYN)
använd reflex när du går i mörkret!
golvvvvvv. (:::
/ hey nate, ;)


19 november 2007

image66 lite mer seriöst nu då..
den här dagen, okey. nej men alltså, för det första så har jag haft en dålig hår-dag, vilket var svårt att acceptera, men det gick, efter att jag tvättat det. men jag fick ju stå ut med det en hel skoldag, (8:30-15:00). och engelskan gick väl inge vidare idag heller, fick ingenting gjort. förutom att sitta och glo på Harry Potter, förstår inte varför vi ska se den filmen, det är ju ingenting jag tycker om. men så är det, man får stå upp för sina vänner som har det tufft.
väldigt seriöst
men det har vart en skön dag hemma i alla fall. tur det! älskar sånt, sköna dagar hemma. åh, och så älskar jag Gud. det gör jag, och det är så bra, för det är så skönt och så enkelt att älska Gud, och att leva med Honom. Han har inga som helst krav på mig. Han bara tar mig som den jag är, även när jag har dålig hår-dag! Och jag älskar Honom. Älskar älskar älskar!
Så visst är jag glad ändå. Du anar inte.

Jag ska inte bli sjuk nu om du undrar, nej. Jag ska vara frisk! TACK. Behöver hålla mig frisk nu. Dels så ska jag sjunga mycket denna veckan men sen så är det bara 14 veckor kvar tills Cornelia Nilsson & jag åker till Indien. På tal om det, jag sjöng våran sjukt deprimerande låt härom dan. Fast.. jag hann inte spela mycket av den förrens jag förstod hur dålig den var. Men tack och lov så är texten ingenting som stämmer in i våra liv nu. Amen för det!

Har så mycket nu. Men det är så skönt att Gud är med mig, åh, vad jag inte hade klarat mig utan Honom en sekund. Tänk på det, att utan Honom är jag aboslut ingenting. Väldigt bra tycker jag!

Egentligen behöver jag sova nu, och det ska jag göra för jag är så hemskt trött och har sådan lust att sova. Så god natt, ha ett liv.  ( :

väldigt seriöst.
/ natalie

tyst!

image65

dagens ord: tyst!
BARA så att du vet : )
skoldagen var inge vidare, inge vidare. men du, det gör ingenting, för imorn går jag från 08:30-12:00, den du! that's nice, that's love ! <3 pure love. tyst ! 

jamen okey. bra bra bra..
för övrigt så ska jag äta lite kvällsmater nu. 5 nyttiga veckor också tillsammans med resten av familjen, se fram emot.. JULEN, :))))) tyst! men jag har lite sådär onte i ryggen just nu så jag ska nog äta lite.. för det hjälper när man är hungrig och sen måste jag duscha, (tyst), för mitt hår hade en bad-day idag och grät hela tiden. strömmar av tårar.. tyst, tänk inte. det gör inte jag!

men jag vet att jag kommer älska mej själv för det här inlägget om ett tag.
ha det fett!
/ nuuuutly

I remember,

image64

JAG MiNNS...
Jag minns första gången, första blicken, första tiden, första dagen..
Jag minn känslan, längtan och hoppet. Och med vägen har jag lärt mig, med vägen har jag förstått. Bra..
Jag minns första leendet, första ögonkontakten, första förtrollningen, första verkligheten. Jag minns..
Det är underbart, det är vackert. Underbart & vackert.
Så förstår Du hur mycket jag längtar? Förstår Du vad jag ser framför mig? Det finns inga ord som kan förklara, ingenting kan beskriva. Och jag vet ännu inte VEM Du är, eller VEM Du kommer att vara. Men jag vet, att allt som jag känt, allt jag känner, det kommer att gå i mer än uppfyllelse. JAG fokuserar på målet, på drömmen, och Vår Fader formar vägen, resan dit, för oss båda.
Men..
VI ÄR EN!

så!


thoughts

image62

Du finns vid min sida hela tiden. Jag vet att Du älskar mig så innerligt, men ändå, ja ändå så är det någonting som oroar mig. Vad, Herre, vad är det? Hakuna matata, inga bekymmer. Men, jag vet inte vad det är som bekymmrar mig. Hjälp mig Herre, ta bort det som tynger, för jag vet inte vad det är. Jag bara längtar efter att få vara i Din närhet, se Ditt ansiktes ljus, känna Din närvaro. Du Fader, Du är allt. Jag orkar inte ens tänka på allt världsligt, jag vill bara vara med Dig, bara se Dig.

Bara hos Dig, vill jag vara!


JESUS!

image61
JESUS?
Du är vacker och Du strålar
strålar ljus emot mig
Du är Helig, heligheten gör allt synligt
JESUS KRiSTUS
Vi vill vara Dina trogna
vara ljus
Vi vill leva i det vackra
i Ditt leende
JESUS KRiSTUS

thoughts


image58

När allt är mörkt runt omkring och jag ingenting förstår, då tänker jag på Dig. Då vill jag vara i Din närhet och glömma allt runt omkring. Jag vill lyfta min blick upp mot Dig, och bara fokusera på Dig, Gud. Jag behöver Dig, jag behöver vara i Din närhet, jag behöver vila i Dig och jag vet att Du låter mig göra det.

LORD, I wanna be with You. <3



thoughts

image53Tisdag 6 novemer 2007 16:14

Michan och jag blev ju uppe ett tag igår kväll, så jag är rätt trött nu. Skoldagen var helt okej, kort & inte så intensiv, så det var skönt.

Har fått ännu en tid hos läkarn nu, 19 november kl. 15:00, ni som vill får gärna be
för mig då, det behövs! Denna gången efter flera besök så måste dom hitta vad det är.


"Åh, Fader. Vad jag längtar! Längtar efter att få utföra Dina planer. Herre, visa mig nu. Det är ett väldigt stort steg jag måste ta. Men visa mig Din vilja, jag längtar efter det. Tack för att Du alltid ser till mina drömmar, tankar, ja, vad jag verkligen längtar efter. Jag älskar Dig och kommer alltid alltid alltid att gå med Dig!"

Rätt soft vecka nu, inte mycket att göra. Nästa vecka är det prao, så det blir fett! Veckan efter däremot så är det verkligen sjukligt mycket! :O H J Ä L P! Men jag klarar det!!

Ha det nice, Natalie
image56



YOUTH 07

image52 YOUTH 2007, 31 oktober - 4 november, 5 dagar av total förändring!

Kl. 12:00 i onsdags bar det av till Uppsala! Fett skön resa alltså! Eddie,Martin,Malin,Michan,Emil,Daniel,Jonta,Tom och JAG åkte i samma minibuss. Alla var lika öppna för att verkligen få möta Gud dessa dagar, och det gjorde vi!! Halleluja!

Onsdag kväll, Janne Blom predikade om Simon från Cyrene, och just om korset. Åh, den här veckan har jag verkligen Gud bara visat mig på djupet vad Jesus verkligen gjorde på korset. :)
BRA MÖTE!

Torsdag morgon, möte med Mattias Nordström, BRA -Y- !
Eftermiddag, lovsångsgudstjänst. Men finns det något bättre än att stå inför Gud och bara lyfta sina händer, sin röst och ge Honom sitt hjärta? Gud är Helig!
Kväll, HAHA Stefan, vår älskade älskade pastor! Honom skäms man inte för alltså! (: Och vem säger att det är fel att höra samma predikan 4 ggr på en termin? SELA! Vi älskar Stefan!

Fredag morgon, REMI predikade om att vi är födda på nytt! GLÄDJE GLÄDJE GLÄDJE I HERREN ! Vi är rena från all synd, på grund av vår Jesus! Under lovsången bad jag Gud att visa mig på djupet om korset, vad Jesus verkligen gjorde för mig när Han dog. Sedan när jag stod och lovsjöng Gud innan Ulfs predikan på kvällen som var verkligen ett bland dom bästa mötena jag vart på så såg & kände jag hur jag gick på en strand med Jesus, bara Han och jag. Han log och såg så kärleksfull,god,välsignande,majestätisk,helig,ren,äkta och vacker ut. Han var majestätisk, kunglig och mäktig, men jag var ingenting, ingenting, helt tom. Jag kände hur Han älskade mig så ofattbart mycket att Han gav sig själv till mig, alltså, åh, hur ska jag kunna förklara? Han sträckte ut sina armar mot mig, så kärleksfullt, och gav allt Han var, till mig, som inte var någonting. Han gav det till mig, en människa, som Gud älskar oändligt mycket, och själv blev Han slagen, pinad, hånad och föraktad, när Han kunde valt det gudomliga. Han hällde allt det Han var över mig, vare sig jag skulle vilja det eller inte.
Och där stod jag, fylld av glädje,kärlek,tacksamhet,tårar och lovsång! Jesus...
förlåt, finner inte ord!

Jag sökte Gud för den här veckan, och bad att Han skulle beröra mig på djupet. Men Han gav mig så fantastiskt mycket mer! Tack Gud, min älskade Fader, endast Dig har jag kär!

Lördag kväll, det var då allt slog rot i mitt hjärta. Då visste jag att nu ska jag verkligen praktisera allt det Gud visat mig under hela mitt liv, vart än jag går!

Vet inte vad jag ska säga mer än detta.
Men tack alla fantastiska människor som jag träffat den här veckan!
Inte minst Michaela,Judith & Daniel, en del av NG-gruppen, som också blivit fylla av Gud på djupet den här veckan, totalt förändrade, glädjen råder inom oss! Det MÄRKS att ni älskar Jesus! Och det är DET vi gillar! :D

TACK FÖR MIG,
och nu "måste vi vara ett ljus på vår skolaa!" HAHA, inteeeeeeeernt ! ( ;

Kramar / Natalie





RSS 2.0