sista dagen på 2007, :)

image133

31 december 2007, måndag!

God morgon!
Så var det sista dagen på år 2007 då. Det här året, wow, Gud har fått styra mig helt och hållet! Han har lagt ner stora drömmar i mig som har fått börja växa det här året. Det här året kommer påverka hela min framtid, tack älskade Gud! Jag tror inte att ni förstår vad som har hänt i mig de senaste 12 månaderna. Och nu när jag kollar ut genom fönstret så snöar det, äntligen. Låt det snöa hela dagen, Gud. Men hur ska jag sammanfatta året så att det inte blir en helt bok?

Men vi börjar redan från slutet av 2006, då Gud började osynligt att verka i  mig, trots den otroligt jobbiga höst som hade gått..
november 2006,
spanskagruppen har bild. Cornelia Kindblom (Nilsson som hon numera heter) som jag knappast pratat med förut sätter sig, av någon anledning som vi inte vet, vid samma bord som jag. Samtalsämnet mellan henne & mig blir: "Vad ska man köpa i julklapp till någon som betyder väldigt mycket, och som ska vara väldigt personligt?"
Vi kommer snart fram till att en egen bok borde man göra, så vi pratar om det hela bildlektionen och får ingent arbete gjort. Men vad gjorde det? Cornelia och jag pratade med varandra som att vi kännt varandra hur länge som helst. Den dagen förändrade hela våra liv, i alla fall fortsättningen.

Fredagen efter bildlektionen går jag & cornelia på stan och letar efter ett fint block att ge i julklapp. vi letar över allt och går slutligen in på indiska och hittar två jätte fina block. Medan vi ändå är där inne upptäcker vi hur otroligt fint det är med indisk inredning och det blir samtalsämnet på kaffe bönan (med lite glitter här & där) som vi fikade på sen. vilket minne! Längtan efter indisk inredning utvecklades snart till en längtan efter ett indiskt café och sedan kom "vi" på att vi borde faktiskt åka till Indien och där börjar vår "desperata-i-indien-tid". Ni minns säkert.

Vi bad och bad och bad, hade inga pengar, ingen att åka med, ingenstans att bo eller något att göra där. Men Gud visste vad vi behövde, det var ju trots allt Han som lagt längtan i vårt hjärta.

Vi ska verkligen inte gå in på några detaljer om våra "desperata-i-indien-tider", det blir för .. haha!

Men nu sitter jag i alla fall här och vet att om 8 veckor åker jag & cornelia till Indien och ska få hälsa på barnhem, åka ut i byar, se människor som hungrar efter Gud, som inte har något hem. Vi ska få känna lukten, se färgerna, känna marken. Allt på grund av Gud! Och jag är evigt tacksam!

Detta är bara en liten del av mitt 2007, men det är ändå det som har varit den stora grejen hela tiden. (ojojoj cornelia) ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH , ryck!! HAHA :)) "Jag är helt desperat, jag dör snart, jag MÅSTE verkligen till Indien, NU!"
"Men vi SKA dit, 2008!" Du sa det. Gud gjorde det! TACK FADER!

Och samtidigt som allt detta med Indien har varit så har Gud tagit mig steg för steg närmre Honom. Och nu älskar jag Honom mer än aldrig förr, tack Gud, än en gång! :)

Nu snöar det verkligen! Underunderunderbart!

Och idag ska då MIchan & jag fira nyår tillsammans med bön,lovsång, film och prat! Så härligt!
2008,
wow. Det året har inte jag gjort, Gud har berett vägen för det.
Finns inga ord!

/ Natalie Bengtsson
evigt tacksam till Gud,
och då menar jag verkligen evigt tacksam.
Ingen är som Du, Gud!




söndagstankar!

image132

30 december 2007, söndag!

Helt fantastiskt att det imorgon bara är 8 veckor kvar tills vi åker till Indien, det är verkligen ett stort mirakel! Tack Gud för allt som Du har gjort, gör och kommer att göra! Det är så skönt att vandra med Gud, Han formar min väg och Han vet allting, jag behöver aldrig oroa mig! Det känns nästan helt overkligt att livet kan vara så här bra, jag menar, jag har aldrig upplevt det så på det sättet innan. Men med Gud så blir livet underbart, vilken situation man än är i, för man vet att Han alltid finns där och Han vet vad Han gör.

PRAISE THE LORD!!

/ natalie




lördagstankar!

image131

29 december 2007, lördag!
Natalie har namnsdag idag!

För ett år sedan kunde jag inte ana vart i livet jag skulle befinna mig nu. Men Gud har verkligen förvandlat mitt liv totalt, och jag är så otroligt tacksam! Min kärlek till Gud blir större och större varje dag, Han är verkligen allt jag vill ha och jag kommer aldrig att låta något eller någon annan komma före Gud. Han ska alltid forma min väg..

/ natalie

torsdagstankar!

image129

27 december 2007, torsdag!
Jag hoppas att alla har haft en riktigt god jul, det har jag! Har fått både det ena och det andra, men det finaste var gemenskapen och att det var min Frälsares födelsedag!
Julen är över fort tycker jag, väldigt fort.

Jesus blir större i mitt liv varje dag, vilket gör mig mer glad varje dag! Inget ont finns i Honom som är godheten själv.
Det är helt otroligt & jag älskar Honom av hela mitt hjärta, hela min själ och hela mitt förstånd. Han är min bästa vän! Hela detta året har jag förändrats hela tiden, till det bättre varje gång. Och jag ser fram emot att förändras ännu mer utav Gud!

Oändlig kärlek / natalie
9 veckor kvar, <3

julafton, den 2007:e julen..

image127

24 DECEMBER 2007, julafton!
måndag

För 2007 år sedan, över ett litet stall i Betlehem, lyste stjärnar klart, för att visa att vår Frälsare, Jesus Kristus, var född! Änglarna sjöng i kör: "Ära vare Gud i höjden, Frälsaren kommen är. Frid på jorden från vår Gud, som vill alla människor väl!"

Tack Jesus för att Du kom!
GOD JUL allesammans :)
/ natalie


dan före dopparedan!

23 december 2007, söndag!

Var i kyrkan i förmiddags, var rätt länge sen jag var där nu. I alla fall i min kyrka. Det var ju vart så mycket konserter och sådant nu, så det var skönt att komma dit idag. Jätte bra predikan med pastor Stefan, verkligen! Livet handlar ju inte om alla matriella ting hela tiden. Det är inte den största välsignelsen, den största lyckan. Den största lyckan finns i Kristus Jesus! Om var tvungen att ta bort allt matriellt från ens liv, vad skulle man då ha kvar? Vad är viktigast? För mig är det utan tvekan Jesus. Och det är skönt!

Imorgon är det jul!
så, GOD JUL!
/ natalie!

lördagstankar!

image12622 december 2007, lördag!

JESUS bar härlighet, renhet och kärlek. Vart Han än gick, vilka Han än mötte, bar Han alltid det med sig. Han var alltid glad och delade alltid med sig av sin glädje med kärlek. Det spelade ingen roll vem det var, Han älskade alla lika mycket. Han tänkte aldrig på sig själv, Han såg alltid till alla andras bästa. Han gav alltid av det Han hade med glädje och kärlek.

Han var ren, vitare än snö. Han bar härlighetens härlighet, Han var konung, Guds utvalde Son. Han kunde välja att hålla renheten, härligheten, kärleken och glädjen för sig själv. Men Han älskade oss så, Han gav allt till oss. Han tog av sig härligheten, den vita klädnaden och klädde oss i den. Vi fick ta av oss synden & ondskan, den svarta klädnaden och iklä oss i Jesu vita dräkt.
Han kom som människa till en hemsk värld som denna, för att Han älskade oss och ville ge oss en chans att vända om. Vi var egentligen inte värda detta, men Jesus, godheten & kärleken själv, älskade oss och gav oss detta.

"Jesus, jag älskar Dig, för att Du har älskat mig först. Och det liv som Du gav till mig, ger jag nu tillbaka till Dig, med tacksamhet, glädje & kärlek!
Tack för det som Du har gjort för mig, även att jag inte är värd det. Därför ska jag följa Dig och gå i Dina fotspår. Gör mig mer lik Dig. Jag vill leva som Du! Jag vill möta alla människor i kärlek och glädje. Jag vill förlåta dem som gör fel emot mig och välsigna dem som förbannar mig, med Din kärlek vill jag älska dem. För att Du har älskat oss först! Gör mig mer lik Dig, jag är Din efterföljare, Din lärjunge.."

I natt började jag läsa mer i Nya Testamentet och börja se och förstå saker jag inte sett eller förstått förut. Tänk t.ex. hur många människor Gud satte före oss för att hjälpa oss i en tid som denna. Paulus som förföljde kristna och var Guds motståndare. Han fick möta Gud och blev frälst och började sedan predika evangeliet vart han än gick fram. Han skriver i Kolossebrevet, Korinthiebrevet o.s.v. om hur vi ska leva. Vilken hjälp det är! Och tänk vad god Gud är som skickade de människorna flera hundra år innan vi kom, för att hjälpa oss att leva nu.

Vi behöver inte längre leva i världen, eftersom vi har blivit iklädda i det nya, genom Jesus Kristus, som dog i vårt ställe. Förstår ni vad det betyder? Vi har ett helt nytt liv! Varför fortsätter ni leva i det onda? När vi kan leva i härlighet, glädje, kärlek, barmhärtighet och välsignelse. Varför hatar ni varandra? När vi kan älska och bry oss om varandra! Varför tänker ni på er själva? När ni kan sätta andra före er själva!
Se på Jesus, se på Hans livsstil. Gör som Han! Jag skriver lika mycket till mig själv som jag skriver till er, eftersom jag också är människa och lever i den här världen. Men jag vet att jag har blivit iklädd i Jesu klädnad och kan därför leva på ett nytt sätt! Vi behöver alla vända om, och följa Jesus. Det är då som våra liv kommer att stråla!

Var tacksam till Jesus. Försök förstå vilket pris Han har betalat för oss! Vi är inte ens värda att iklä oss i renhet, men Han har betalat priset för oss, och tagit vårt gamla liv och gett oss sitt liv. Gå med Jesus!

/ Natalie Bengtsson



fredagstankar, 21 december 2007!

image124

21 december 2007, fredag!
Första dagen på jullovet och jag har handlat julklapps, gick bra men jag fick ont i armarna! Men jag hittade iallafall några fina klappar, älskar att ge! Alltså, tänk egentligen, (fick värsta tanken nu), vi ger saker till varandra som vi blir glada över. Men tänk vad Gud gav till oss, sin ende son, som gav sitt liv för oss. Medans vi ännu var syndare..
Är inte det kärleksfullt ?
JAG ÄR TACKSAM!

Gud är helt underbar, jag älskar älskar älskar älskar Honom! <3
YOU are my strength when I am weak,
the treasure that I seek..

ÅH, Guds kärlek är så stark & så övervinnande!
Gud tänker på oss, dag & natt.
Han vet allt, Han känner allt.
Lita på Honom!

God Jul / Natalie

tordagstankar!

image123

20 december 2007, torsdag!
sista höstterminen på strandskolan - avklarad!
hyfsat bra betyg, skulle egentligen haft bättre, men p.g.a. att jag var så otroligt sjuk förra veckan så blev det massa som sket sig, men men, det kommer på vårterminen istället. Och så spelar det inte så stor roll vad jag har för betyg för jag ska ändå till Indien och jag kommer utan tvekan in på min linje.
Michan & jag sjöng "Deeply in love"julavslutningen i morse. Vi skulle egentligen sjunga I'm your angel, men cd:n fungerade inte så vi fick spela gitarr till "Deeply in love" som sagt istället, bra gick det iallafall. Så det var ju skönt! Annars så sjunger vi I'm your angel på Österängskyrkan ikväll!

Är så glad att denna terminen är över nu, jag har klarat den hur bra som helst. Fast det är klart, hade det inte vart för Gud hade den här terminen precis börjat! Hah!
Så det är skönt att lämna något gott & bra bakom sig, som man är nöjd över och kunna gå in i något ännu bättre. För jag vet att år 2008 kommer bli så underbart BRA!

YES,
ni får ha en härlig dag!
"Tack Gud för allt det som Du har gjort i mig och genom mig den här terminen, och det här året, 2007. Du har verkligen förvandlat mitt liv till något helt underbart och jag ser verkligen fram emot ett nytt år tillsammans med Dig, endast! Du kommer alltid att vara störst i mitt liv..
Jag följer Dig!" <3

YO!
/ Natalie Bengtsson

onsdagstankar

image120

19 DECEMBER 2007, onsdag!
Förlåt att jag tjatar men jag menar det verkligen, jag är verkligen trött på något. Det här vardagliga, det är något jag längtar efter så sjukt mycket, något speciellt. Vill liksom inte bara leva.. vanligt! I och för sig så lever jag inte så extremt vanligt, men det är något annat jag vill. Och jag vet att det kommer, annars hade jag inte längtat!

Jag älskar Gud, av hela mitt hjärta. Mer än något annat.. Han är liksom, allt som jag vill ha!
Tack Gud för att Du gör mitt liv så fantastiskt! Jag kommer aldrig att leva för något annat än Dig! Du är allt.

Skolavslutning imorgon, :)
HEY / Natlie.

18 december 2007

image119

18 december 2007, tisdag!
Hur gör man för att komma närmre Gud? -
Öppnar sig för Honom!
Hur gör man det? - Håller sig borta från alla världsliga ting och söker det som är rätt och rent, det gör att Gud kan lättare ta plats i DITT liv!
Vadå världsliga ting? - Sådant som inte behagar Gud!
Och det är? - svordomar, lögner, skitsnack, dåligt beteende, begär efter matriella ting, dålig musik, dålig TV o.s.v. Tror man kan känna lite själv vad som verkligen är rätt eller fel.
Men det låter JÄTTE krångligt, svårt & jobbigt kanske du tänker. Och visst, det kanske det är, människan frestas till olika saker hela tiden. Men när man väl gör det och märker att man mår mycket bättre av det och att Gud blir större i ens liv, då är det lättare att hålla det. Och det är inte hela världen om man gör fel ibland, det händer varenda människa. Det finns förlåtelse hos Gud och det viktigaste är att du vill och försöker göra det som är rätt. : )
Det är inte alltid lätt att göra rätt, men att göra det som är lätt, det är inte alltid rätt. 

YES, och så vidare. Jag är verkligen trött på Sverige! Men hey, INDIEN snart.  GUD ÄR SÅ GOD! : )
Bra bibelord: Job 42:2 :') <3

HEY /
natlie!

måndagstankar!

17 december 2007, måndag! 10 veckor kvar. image118
Gud har verkligen besvarat min bön, min dröm som jag har haft i ett år nu. Ni förstår inte vad som har hänt i mig, inte jag heller. Något som jag eller du inte heller förstår är vad som kommer att hända i mig, vi anar inte! Ni kanske inte tror det, men Gud har så enormt stora planer för mitt liv, så enormt. Det är därför som jag älskar livet av hela mitt hjärta, ni förstår inte känslan va? Jag älskar alltid livet, hela tiden. Även om det är jobbigt runt omkring, så älskar jag livet, vet ni varför ? För att Gud är livet!

Vi ska till Indien om 10 veckor! Ni fattar inte det, ni fattar inte!
Det finns så mycket som jag vill säga till just dig, men hur ska jag få ut det ? : /

Ni förstår,
Gud är allt en människa behöver, för Han innehåller allt. Varför tror ni mig inte? Alltså, Han gör verkligen det. Du är inte skapad för att leva som den här världen gör, åh. När man lever i enlighet med Guds ord så mår man mer än bra, man är djupt & evigt lycklig. Man skrattar av glädje! MAN GÖR DET! För att Gud är så enormt väldigt stor och ingen människa kan förstå det. Det här är sant, att om man får uppleva all Guds kraft & kärlek och allt, då dör man. Gud är för mäktig för människan! Och det är jag glad för. För på grund av det så är ingenting omöjligt!

HEY / natlie.





thoughts

Det är så lätt att leva så mycket med alla andra hela tiden. Hur ska jag förklara? Jag menar, man lyssnar ibland för mycket på andra när man måste lyssna lite mer på sig själv. Rättare sagt : man försöker leva som andra för mycket, alldeles för mycket. Det är därför som kanske inte så många strålar ut en helt egen färgstark personlighet, för att man glömmer vem man är. Men det är något som jag försöker komma ihåg och få ut ännu mer, men ändå lära mig av andra. Det är bra!
Först måste man bli trygg i sig själv & sedan är det bara att fortsätta utveckla den person man är..

Jag ska löpa mitt lopp med Gud.
/ NATLY.E :)


image116





natalie ! :)

image115

16 DECEMBER 2007, söndag!
det är ju lagom skönt att vara hemma i sitt eget hem igen, mmm : ) saknat! fast det var ju inte så länge vi var borta, men ändå. borta bra men hemma bäst om man säger så. på tal om det så längtar jag mycket tills jag får flytta till en egen lägenhet och indreda precis som jag vill ! fantastiskt!

mina leder är mycket stela & onda idag, men jag tror på Jesus som har tagit alla mina sjukdomar på sig, det är så skönt att veta. varje dag så känner jag hur Han blir större och större i mitt liv, jag kommer alltid närmre Honom, och det finns inget bättre. det gör det verkligen inte!
ibland kan jag känna mig mycket överdriven jämfört med alla andra, och den tanken njuter jag av ! det går inte tro för mycket om Gud, för Han är större än någon människa kan tänka! Det finns ingenting som är för stort eller för litet för Honom, INGENTING, hallå! Och det är det som får mig att fortsätta drömma & tro! : )

ni förstår inte hur bra mitt 2008 kommer att bli, jag bara vet det djupt inom mig. om man bara ser på detta året, 2007, det har utan tvekan vart det bästa året i mitt liv, det känns som att det är NU som jag har börjat leva. underbart!
så då ser jag fram emot ett ännu bättre år, eftersom det alltid går uppåt. HEY !

/ natlie.

15 DECEMBER 2007,

heysan alla människor. sitter nu här i farfars nybygda "lägenhet" i Trelleborg, precis vid havet, det är trevligt och skånskt. typ fett härligt väder idag, sol & superfrisk luft. <3 frihet! skulle kunna vara här ett tag, men jag åker hem imorn igen. och då är det skola på måndag, men jag undrar om vi inte har skridskodag då och det får jag inte vara med på eftersom att min lilla hals inte har vart så god denna veckan, verkligen inte : / sorgligt!

snart är det lov och det ska bli skönt, men jag känner ett stort behov av att umgås med mina vännnner : ) som jag inte har träffat sen tisdags, och det är sorgligt. så om jag inte kommer på måndag har det gått en vecka sen jag träffa dom sist.

2008, kommer att bli ett välsignat år, det känner jag inom mej : )plus att mitt hår ska bli lika långt som Håret då (hey cornelia nilse) OCH jag ska till indien för dig som inte visste.

alltså OJ, har typ kollat i en massa skvallertidningar denna helg och jag fattar inte hur människorna kan "leva" på det sättet. ni fattar inte hur extremt onödigt det är, dom behöver inte ens leva så. tänk, typ victoria beckhams KLACKAR kostar flera hundra tusen, : O alltså, vad är det för en obeskrivlig lycka man känner av att gå runt på några klackar ? handla på second hand för 1:- st. eller något & var lyckligarrrrre : )

ska sluta läsa allt sånt där S K i T  som står! jag vill inte ha med den världen att göra, det är en sak som är säker : ) men vi ska älska dom ändå och JA, jag tycker bara synd om dom. stackars män i (fettmegaextremtdyra) skor. : )

HEY! /natalie







14 december!: ) ) )

image113image114

14 DECEMBER 2007, FREDAG!
Tacksam, så otroligt tacksam. För att Gud är så god! Han bara är det! Glory glory to God! :)
Det går inte att jämföra något med Guds godhet! Han är så stor, helt obeskrivligt. Han gör den tråkiga vardagen till något helt underbart och varje dag visar Han mig den kärlek och godhet som Han har till människan, är det inte fantastiskt ? Det tycker iallafall jag!

Jag kan fortfarande verkligen inte förstå att jag verkligen ska till Indien. Tänkte på det innan igen! Det är ju faktiskt ett stort mirakel! Cornelia & jag kommer ha så otroligt roligt och aaaaaaahhhhh!! :D

Tyst, säg inget, tyst!
/ NATALiE = )

12 december!

image109image111image112

12 december 2007, onsdag! halsfluss!

TYCKER inte om att vara sjuk. Värsta jobbbbigt. Men men, jag ska bli frisk i Jesu namn :)
Har så mycket känslor nu. .Indien <3 Helt galet!

LUCiA imorn . Hoppas att alla får en trevlig dag. Orkar inte skriva mer nu,
krya på mig. tack !:)

YO! / natalie

GUDs existens!

image105

Varenda liten cell, alla organ, varenda droppe blod, miljarder av olika personligheter. Vi ser olika ut, vi har olika intressen, olika gåvor, vi går olika, pratar olika, går olika och beter oss olika. Vi har olika drömmar, olika sätt att se på saker och ting, olika styrkor, olika svagheter o.s.v. Naturen, ser ni den inte, ni som inte tror, ser ni den inte? Ser ni inte hur extremt hyperdetaljerat allt är. Rot, stam, grenar, kvistar, löv, frukt, blommor. Berg, dalar, hav, sjöar, bäckar, dammar, åar, öar, vattendroppar, daggdroppar, dimma, moln, färger, växter, liv. Koala, panda, lejon, apa, hund, mus, katt, kenguru, tiger, leopard, jeopard, lodjur, häst, ko, gris, hönor.. kan inte räkna upp alla. + alla miljontals olika sorters fiskar, fåglar, insekter o.s.v. + att av alla de andra djuren så finns det också olika arter. Detta kallas överflöd på godhet och förnekar du då Guds existens ?

HEY / natylia



11 december, 11 veckor :)) <3

image94image95 image99 

11 DECEMBER 2007, tisdag!
Kort skoldag igen! 8:30-12:00, tjockt skönt,jao!
Längtar som idioten till Indien-resan nu. Walla, tänk att vi liksom.. ska dit! Det är något som du inte förstår, jao. Cornelia & jag, vi har verkligen vart.. uthålliga. Hah! Men snart, Indien indien indien. åh <3 Kärlek !
Mina fingrar är tjockt kalla, jao. Ifall du liksom satt och funderade på det just nu.

Alltså, du tröge, du fattar inte. Det finns så galeh mycket som jag vill skriva om. Men nejjj, jag får inte ut det. Vet inte vart jag ska börja lixx. Men det kommer kommer kommer och kommer. : )

Jag förstår faktiskt inte hur man kan förneka Guds existens. Och hur kan man inte tro att Gud kan göra det som är omöjligt för människor. Se dig runt omkring människa, naturen, den är vacker och så i detalj. Se dig i spegeln, är du inte skapad i minsta lilla detalj ? Så vacker ! Minsta lilla cell är på plats i din kropp. Förneka inte Guds existens, Han extisterar mer än vad du gör.

Måste röra på mig idag, är allllllldeles stel i min kropp. Och så måste jag plugga endel med. Men det är lugnish! Chillish, jao!

Nu ropar mam att maten är ready. GREAT, maaat! : )))) tjock tjock..

/ natylia.






<3

En hund och en katt åt en koala till frukost och tyckte att träden var vackra. Men en sak störde dom sig på mer än något annat på jorden, det var att glassarna var så otroligt dyra och hade för mycket strössel, så rörigt blev det. Men det var ganska lugnt för dom hade precis gått på bio och tyckte att råttan såg ut som en hatt med röda glasstrutar och därmed älskar jag mig själv. <3 :)
/ natalie

10 decccc.

image93 10 DECEMBER 2007, måndag.
Jag blir trött, trött på världen. Hur lever den ? Vad tror den om lycka ? Åh! Nej, man BLIR inte lycklig av mycket pengar, fina prylar, snygga tjejer/killar, feta huset, man blir inte lycklig. Bara mer desperat efter fler saker.. Blir så ledsen när jag hör & ser detta. :/

MEN GUD ger mig allt jag behöver och uppfyller mina drömmar, och det gör mig så obeskrivligt glad och tacksam. Det är svårt att uttrycka min kärlek till Gud! <3

BEHÖVER DIN NÄRHET i alla dagar. Och jag vet att Du är där. <3
/ natlie.




sunday morning:)

9 december 2007,
image91

söndag, vilodag.
det blev lite sent igår, eller iaf efter att ha gått upp 5:30, jag var trött!
cornelia, jag & mam stod på loppis till 12:30 ungefär, det gick hyfsat, fick ju inte ihop allt för mycket pengar, men en del.
så det är ju bättre än inget va?: )
Hade velat gå till kyrkan idag, men är så väldans förkyld och ikväll är det ju konsert, 2 stycken också och då behöver man verkligen vara utvilad om man säger så va. Hoppas att det går bra, men det ska vi nog se till att det gör. Sista jobbiga skolveckan sen då, ska kämpa på det sista, det är ett måste! Jag tror inte du förstår min kärlek till att vi snart har JULLOV, det är mer än underbart peoples. :)

GUD ÄR SÅ STOR!
Tänk, att för Gud är absolut ingenting omöjligt, och det är jag så otroligt tacksam över. Mitt liv är till och med värt att leva, när jag lever för Honom. Ingenting är större än Gud, kommer aldrig någonsin heller att bli. ! !

:D

TELL THE WORLD THAT JESUS LIVES,
He´s alive!!

YO!
ha en tjockt chill dagish, jao.
/ nat.



7 DECEMBER 2007

image90

7 DECEMBER 2007, fredag helg!
Nesh, sjuk idag! Så det blev en liten sovmorgon denna morgon, skönt!
Fanns inte mycket frukost idag, men te, rostade mackor och pepparkakor blev det framför TV:n, det är ju sällan jag kollar! Idol gick på repris idag, den gången när Christoffer Hiding åkte, förstår dock INTE hur han kunde, han skulle lätt har vunnit hela skiten :)
Sitter nu framför datorn med gitarren, kan i alla fall sjunga idag, trots förkyldning, så det känns lindrande;)
Hoppas på att min kära klass hade en trevlig dag utan mig, kanske är lite svårt eller så, men jag tror på er att ni klarar det :) Kvinnor & män!

Hoppas på en frisk & bra helg till er alla, men särskilt till mej :)
<3 / YO!

6 december 2007,4 år efter 6 december 2003:)


image89 6 December 2007
2007, men snart 2008, och det ni, det är ett år i mitt hjärta <3
i'm ready!

känner mig sådär sjuk idag, fysiskt alltså. :)) fast, det är inte ruligt. funderar på att vara hemma imorn, för jag vill verkligen inte bli sjukare.
och så ser jag verkligen fram emot helgen här nu va. på lördag ska jag, mam & cornelia nilsson vara i stan kl. 06:30, jätte trevligt och stå på loppis, sälja massa saker till indien-resan bl. annat. sedan ska jag och currylurry go home to her och äta digistive-marabou & dricka india spice, antar jag? :) kolla på bombay dreams & ett öga rött. antar jag? :) och prata om indien08, antar jag? :)

på söndag har kören konsert med typ henrik åberg på österängen, men hey så trevligt (:

behöver verkligen en kopp te nu , verkligen..
och så ja. jag har lust med något annat men vet inte vad. typ skriva, men jag har ingen överdrivet fint block att skriva i, men ska snart köpa lilla kvinna/man, så oroa dig inte hela tiden, det kan bli jobbigt för kommunalstyrelsen i Kenya.

hoppas verkligen att det är någon som verkligen följer min blogg varje dag, (så ofta jag skriver) , för annars skriver jag nästan i onödan. lägg märke till nästan:et, jag menar att min blogg ger mig lycka och jag älskar det <3

så därför ska du,här och nu, leva livet :)
YO / natylia.

be...

BE OCH Ni SKA FÅ. India2008. Det är Gud!
image88

NATLiE

image87 hey,YO..
torsdag torsdag, kära torsdag. Hur lever livet?
Nesh! Är sjuk och lite sjuk, jag inte gilla.
men men, livet lever vidare och jag ska bli fett frisk.. okey.
EPA vecka är typ det tråkigaste som finns, skooooja, men nästan för jag orkar inte det mer, men I Believe in better times, <3 Okey NAAATEEE. :)))
Förlått! Jag ärrr konstiii:) Aah, ja vett! Aja, just me som förstår ändå, men sådan är jag, jag förstår precis allt i denna världen. kulblogg.se inte. Lev livet ändå, för jag ska till Indien och veckan innan det kommer du inte att klara av mej, helt säkert bruuuuuds:)

jaja, lite seriöst nu:))
allts, vi har som sagt EPA vecka denna veckan, mycket trevligt. Hah! Ändrad inställning? jaja..
jag har jobbat med, matte,spanska,geografi,biologi,engelska,svenska typ.

Det är sjukligt mycket att göra nu och jag behöver verkligen börja med bildarbetet, har inte gjort någonting och det är jag inte tacksam eller glad över. Tro mig..

Indien 2008 alltså, <3
amennnnn.

/ NATLiE :)

india2008

 
image85 HEYHEYHEY,
det är så det är, läxor hela veckan tills döden skiljer oss åt. Nejdå, det där va o ta i. Men men, det är verkligen mycket som ska göras nu. Men jag klarar det, för det är snart jullov. Verkligen chill. Åhhhhh, India 2008 alltså. Helt galet egentligen.. Jag förstår inte för det har varit så konstigt men så BBBBRA! Jag fick värsta ryckkkkelyck idag, kom på att jag skrev ju om Indien i kärleksarbetet i våras och yes, det sk jag läsa sen ,bara för detttt.

- Njaasså , Michan idag.. HAH! :)))

jadu.
INDIEN2008
INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008
INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008
INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008
INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008
INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008
INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008
INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008
INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008
INDIEN2008 indien2008 INDIEN2008INDIEN2008
INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008
INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008
INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008
INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008
INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008
INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008
INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008
INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008INDIEN2008



iii.

image84

Någonting händer, någonting sker.
Herre, Du kommer.

Efter en lång tid av frågor och undringar började jag förstå.
/ natalie

2008

image82 namaste namaste namaste namaste namaste
jag kan forfarande inte första att vi verkligen ska till indien, det känns helt waaao! men Gud är god & jag längtar efter anteckninsblocket på ackademibokhandeln <3
det är verkligen helt underbart att jag ska till indien. åååh, indien indien heyyyy

2008, will be a special year. I promise.. <3



this world,

image79 varför ?

varför krig ?
varför fattigdom ?
varför svält ?
varför orättvisa ?
varför sjukdom ?
varför våld ?
varför hemlösa människor ?
varför våldtäckter ?
varför incest ?
varför skillsmässor ?
varför föräldrarlöshet ?
varför misshandel ?
varför mord ?
varför stolthet ?
varför högmod ?
varför lögn ?
varför stöld ?

varför ?

I den här världen lever vi,
men vi ser det inte..
Vi vet inte verkligheten i det,
vi bara föreställer oss.

I HAVE A DREAM, <3
/ natalie



RSS 2.0